Paris 2024
Спортивні баталії 2023 року
До олімпійської медалі разом з "Олімпійською Ареною"!
Засновник:
Національний олімпійський комітет України

Ігор Любченко: «Відчував, що влучив більше!»

Ігор Любченко
Першим серед українських тайських боксерів на найвищу сходинку п’єдесталу піднявся п’ятиразовий чемпіон світу Ігор Любченко.

На шляху до фіналу в категорії 67 кг одесит не мав особливих складнощів із греком Дімасом Асімакопулосом та шведом Свеном Біландером. А ось фінал із поляком Оскаром Сігертом вийшов надзвичайно важким і напруженим. Це був бій гідних суперників, у якому дуже важко було визначити переможця. Та все ж з мінімальною перевагою переміг українець – 29:28.
- Це дуже важка та важлива перемога. Я трішки переживав через те, що доведеться битися з представником Польщі. Все ж він господар Ігор, якого потрібно перемагати з явною перевагою. Було важко, але підготовка далася взнаки, я був сильніший - і переміг.
Хоча в третьому раунді було важко стримувати Оскара, але мені це вдалося. Тож, думаю, що заслужив на цю перемогу, адже відчував, що влучив більше.
Спорт - це моє життя, я люблю свою справу, я живу цим. Моя сім’я, мої двоє дітей теж надихають мене проводжувати тренуватися і здобувати нагороди для України. Я вдячний всім за підтримку! Слава Україні та її славним Збройним Силам!

Повністю читайте у віддрукованому номері.
З питань придбання цього номеру, просимо звертатися в редакцію за телефоном +38-063-256-98-24
Передплатити журнал зараз!

Юрій
ІЛЛЮЧЕК

Фото Влада Єфімова,
Оргкомітету EG2023