Paris 2024
Спортивні баталії 2023 року
До олімпійської медалі разом з "Олімпійською Ареною"!
Засновник:
Національний олімпійський комітет України

Олег Приймачов: «Все для рідної країни»

Олег Приймачов
Мабуть, найбільше за усіх цього дня на «Арені Мислівіце» підтримували українського потужного та високого бійця Збройних сил України Олега Приймачова.

Це, певно, був єдиний титул, якого не вистачало в його яскравій колекції. І Олег його здобув, постійно підтискаючи та атакуючи з різних «кутів обстрілу» свого суперника з Італії Енріко Пеллегріно.
До речі, обидва фіналісти з надзвичайними труднощами виграли свої півфінали з однаковим рахунком 29:28. А у фіналі арбітри вже не були такими прискіпливими до Приймачова й віддали йому перемогу одностайно.
Отримавши заслужену золоту медаль, Олег спілкувався з журналістами:
- Суперник був непростий. Це поєдинок, в якому кожний конкурент був готовий віддати всі сили заради перемоги. Але українські майстерність, бажання та воля виявилися кращими.
Та попри все, головні герої сьогодення – це наші воїни, які роблять неймовірне. Ми, спортсмени, робимо свою роботу, а вони віддають свої життя за наше право бути вільними. Я не дарма тут з прапором одного з підрозділів військової розвідки, в якому проходжу службу. Дякую командиру, який погодився мене відпустити для того, щоб я мав можливість взяти участь у масштабному спортивному форумі.

Повністю читайте у віддрукованому номері.
З питань придбання цього номеру, просимо звертатися в редакцію за телефоном +38-063-256-98-24
Передплатити журнал зараз!

Юрій
ІЛЛЮЧЕК

Фото НОК України,
Оргкомітету EG2023