Paris 2024
Спортивні баталії 2023 року
До олімпійської медалі разом з "Олімпійською Ареною"!
Засновник:
Національний олімпійський комітет України

Відповідь дуету

Марина та Влада Алексіїви
Другу нагороду в артистичному плаванні приніс дует у складі сестер Марини та Владислави Алексіївих. Сестри з Харкова піднялись на другу сходинку п'єдесталу у довільній програмі.

Українки отримали за свій виступ оцінку 232,8438, поступившись ще одному дуету сестер Анні-Марії та Ейріні-Маріні Александрі з Австрії – 255,9501.
«Ми дуже вдячні всім нашим захисникам, що маємо змогу представляти Україну на таких змаганнях. Для нас це дуже важливо», - підкреслила чемпіонка світу з синхронного плавання Марина Алексіїва.
«Дивлячись на свій виступ, можу сказати, що ми зробили все максимально можливе – без бейсмарків, тобто штрафів, а це дуже важливо зараз, бо є нові правила, в яких неймовірно багато нюансів», - розповіла синхроністка.
Нагорода в дуеті стала другою для сестер-харків’янок на Євроіграх-2023 в Польщі. До цього Марина та Влада виграли срібну медаль в акробатичній групі.
«Будемо працювати далі і боротися за олімпійську ліцензію. Це зараз найважливіше. І робити все максимально можливе для нашої країни», - запевнили дівчата.

Повністю читайте у віддрукованому номері.
З питань придбання цього номеру, просимо звертатися в редакцію за телефоном +38-063-256-98-24
Передплатити журнал зараз!

Олена
ПАВЛОВА

Фото
НОК України